Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal.
Fertőzés mentesítés

Babaszoba Fertőtlenítése ózonnal

babys-room_4460x4460

A kórházból hazahozott újszülött babák annak ellenére, hogy az anyatejben lévő ellenanyagok védik őket- fokozottan érzékenyek a fertőzésekre. Megóvhatjuk a fertőzések nagy részétől, ha alaposan megtisztított, fertőtlenített lakással várjuk hazaérkezését.
Az újszülött környezetében eleinte jobban kell vigyázni a megfelelő higiénia betartására mert még nem rendelkezik saját védekező rendszerrel, ezért azok a dolgok is veszélyt jelenthetnek számára amik a lakás többi lakójára nem.

Miért az ózon a legjobb fertőtlenítő megoldás a babaszobákban?

Az ózonos fertőtlenítés egy abszolút vegyszermentes és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás amellyel a kezelt környezet steril, kórokozóktól mentes így a baba számára abszolút biztonságos lesz.

A fertőtlenítés során nem csak a látható -mint pl. penész. -, hanem a nem látható kórokozók is elpusztulnak a tárgyak felületén is és a levegőben is. Ezzel biztosak lehetünk abban, hogy újszülöttbabának megfelelően higiénikus és biztonságos környezetet biztosítunk. Az ózon lebontja az új bútorokból kipárolgó vegyi anyagokat, formaldehidet. (pl. a bútorlap gyártásához használt ragasztóanyagok).

Mi nagy dózisú ózonnal teljesen lebontjuk a lakásában felgyülemlett formaldehidet és ezt méréssel is igazoljuk.

Erről itt olvashat bővebben-->

Ha fertőtlenítés a célja, szag és penész kínozza, Ózonszaki megoldja!                                          Árlistámat itt találja.                                         
Hívjon, hogy meg ne bánja.....
Épületek és autók fertőtlenítése Ózonnal.
Jelenleg Budapesten és Pest-megyében.
Autó fertőtlenítés egy parkolóban, vagy udvaron az Ön álltal megjelölt helyen!