Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal.
Penészmentesítés ózonnal

Penészmentesítés ózonnal

fertotlenites_ozonnal

A penésszel vigyázni kell! Sokan felelőtlenül figyelmen kívül hagyják a penészfoltokat, dohos szagokat és nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy a penész egy élő szervezet, mely folyamatosan terjed otthonunkban. Légfrissítőkkel, penész eltávolító szerekkel nem tudjuk az alap problematikáját, a penészspórák szaporodását megállítani.

A fertőtlenítés  ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immúnissá válni vele szemben, nem úgy, mint a hagyományos vegyszerekkel szemben.

Az ózonkezelés igen hatásos a levegőben és a felületeken lévő spórák elpusztításában is. Nincs vegyszer felhasználás, az eljárás nagyon gyors és a kezelés után a penészszag is megszűnik. Viszont a penész csak elpusztul, de továbbra is látható marad, utólagos eltávolítást igényel.

Az ózonos kezelés során a kezelt helyiséget nagy koncentrációjú ózon gázzal töltjük meg, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Az ózon elpusztítja még a levegőben lévő spórákat is.

Az ózonos tisztítás vegyszer nélkül történik, teljesen környezetbarát.

Az ózon szagtalanító hatása végleges

A nagydózisú ózon technológia megszünteti a szagok forrását, elpusztítja a kórokozókat ezzel higiénikussá varázsolja a környezetet, a levegő tiszta és friss lesz.

Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt.
Ha fertőtlenítés a célja, szag és penész kínozza, Ózonszaki megoldja!                                          Árlistámat itt találja.                                         
Hívjon, hogy meg ne bánja.....
Épületek és autók fertőtlenítése Ózonnal.
Jelenleg Budapesten és Pest-megyében.
Autó fertőtlenítés egy parkolóban, vagy udvaron az Ön álltal megjelölt helyen!