Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal.
duguláselhárítás

WC dugulás elhárítása

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a szakemberek találkoznak a WC-k dugulása. Az ilyen típusú dugulásnak rengeteg oka lehet, a legtöbbször előforduló azonban a csőbe nem illő, általában véletlenül odakerülő tárgy jelenléte.
Nem csak a túl nagy mennyiségű WC-papírról lehet itt szó, amely összeállva akadályt képes a csőhajlatban. Számtalanszor megesik, hogy véletlenségből kisebb-nagyobb tárgyak esnek bele a kagylóba, mint például törlőkendők, de vannak, akik nem tudván a potenciális veszélyről, lehúzzák a használt törlőkendőket, pelenkákat, betéteket is. Ezek aztán jó eséllyel a cső egy pontján megrekednek, és máris kész a baj. A WC-papír okozta dugulás általában „megoldja magát”, hiszen az anyag lebomlik, az említett tárgyakkal azonban más a helyzet.
Előfordulhat az is, hogy nem az a hibás – legyen bár a hiba szándékolatlan, nemtörődömségből fakadó – aki használja a WC-t, hanem aki építette. Megesik ugyanis, hogy a csövek kialakítása, dőlésszöge eleve rossz. Így rendszeresen, visszatérő jelleggel alakulhat ki a dugulás. Ez azonban nagyobb bajt is jelent, hiszen az ilyen jellegű problémát csak bontás útján lehet orvosolni, a csövek megfelelő átalakításával.
Ugyanakkor a legtöbb esetben a duguláselhárító szakemberek által gyakran alkalmazott univerzális eszköz, a csőgörény rövid úton képes arra, hogy a problémát megoldja, így megszüntesse a kényelmetlenséget. Amire kiemelten oda kell figyelni, ha a dugulást el akarjuk kerülni, hogy bőséges vízzel öblítő és megfelelően kialakított csőrendszerrel rendelkező WC-t használjunk, és semmiképpen ne dobjunk vagy ejtsünk bele olyan tárgyakat, amelyek dugulást alakíthatnak ki.

Dugulás elhárítás után friss illatot, steril környezetet szeretne vegyszer mentesen? EBBEN IS SEGÍTÜNK!