Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Fertőzés mentesítés

7 HIBA, AMIT ELKÖVETSZ A FERTŐTLENÍTŐ TÖRLŐKENDŐVE

 (forras:divany.hu)
 
A fél évente megismételt Ózonos fertőtlenítést ki kell egészíteni fertőtlenítő takaritásokkal ez nem kétséges. de lássuk mik azok a hibák, amikre sok esetben nem gondolunk.
A törlőkendő sok dologra jó, de mindenre azért nem. Mutatjuk, hogy mik azok a felületek, melyekre nem kéne használnod.
Ezekben a vírusokkal terhelt vészterhes időkben a szokásosnál is fontosabb, hogy kiemelt figyelmet szentelj otthonod tisztaságának.
Ha szeretnél alapos munkát végezni, a fertőtlenítő, avagy háztartási törlőkendő lehet az egyik legjobb megoldás, hiszen képes elpusztítani a megbetegedést okozó baktériumok 99,9 százalékát. Bármennyire is sokoldalú azonban egy ilyen termék, nem rendeltetésszerű használata számos buktatót hordoz magában. Az Apartment Therapy ezért megkereste Mary Gagliardit, a Clorox takarítási szakértőjét, hogy mondja el a legjellemzőbb hibákat.
 
 
1. A bőrödön használod
Ennek nyilvánvalónak kéne lennie, de hátha mégsem az. Bár kendőnek mindkettő kendő, a frissítő tisztasági kendő és a cikkünkben ismertetett fertőtlenítő törlőkendő között van egy fontos különbség. Míg az előbbi a személyes higiéniádat, addig az utóbbi a háztartási felületek tisztítását szolgálja. Ha jót akarsz magadnak, soha ne használd a bőrödön!
 
2. Azt hiszed, nem árt a kezeletlen fának
Ami hatalmas tévedés, hiszen a festetlen fa porózus szerkezetű, így elnyeli, amit felviszel rá, beleérve a Cloroxot is.
 
3. Abszorbens (nedvszívó) felületeken alkalmazod
A fertőtlenítő sokféle anyaghoz jó, de mindegyikhez azért nem. A tömítetlen, festetlen, viaszos, olajozott és koptatott felületek egyaránt a kivételek közé tartoznak. Ne nagyon erőltesd a szőnyegeknél sem, hacsak később nem akarod kiszedni a tisztítószert a szövetből.
 
Van, ahol többet árt, mint használ
 
Ha az influenza elleni harc jegyében szorgosan fertőtleníted gyermeked játékait, utána ne felejtsd el leöblíteni őket, hiszen a kicsik hajlamosak a szájukba venni a kezük ügyében lévő tárgyakat. Ugyanez a szabály vonatkozik minden konyhai eszközre, ami ételekkel érintkezik, illetve a konyhapultra is.
 
5. Elcsúfítod vele a fémeket
Mivel a tisztítószerek elcsúfíthatnak egyes fémeket, Gagliardi azt javasolja, hogy ne használd a Clorox törlőkendőt réz, alumínium és más polírozott felületeken.
 
6. Nem követed a használati útmutatót
Ahhoz, hogy a törlőkendő biztosan kifejtse fertőtlenítő hatását, lépésről lépésre pontosan követned kell a használati útmutatóban foglaltakat. Az a pár perc, amíg elolvasod, csak belefér.
 
7. Nem vagy elég elővigyázatos
Nem vagy biztos benne, hogy az adott törlőkendő megfelelő-e egy bizonyos anyaghoz? Akkor először csak egy kis területen próbáld ki, mielőtt nagyobb léptékben gondolkoznál. Ezzel sok fejfájástól kímélheted meg magad.

Ne kérjen ajánlatot, tegyen ön egy ajánlatot.

Írja meg, mikor, hol, mit, mekkora területen kellene fertőtleníteni.

Szinte azonnal válaszolunk, hogy elfogadjuk-e az ön ajánlatát, és ezután megbeszéljük a részleteket.

 

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.