Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Fertőzés mentesítés

Allergének eltávolítása

poratka_eltavolitasa

Az allergia a szervezet egy nem megfelelő immunválasza, melyet valójában ártalmatlan környezeti anyagokkal szemben produkál. Különösen a légzőszervi megbetegedésben szenvedők, az asztmások számára nagyon fontos, hogy környezetük teljesen allergén mentes legyen.

Figyeljünk közvetlen környezetünkre egészségünk érdekében!

Az allergia kialakulását az allergének eltávolításával tudjuk megelőzni. Készülékeink segítségével 100%-osan vegyszermentesen és hatékonyan kitisztítjuk otthonában a levegőt.

Otthonunkban található allergének közül a legnagyobb arányban a házi porra vagyunk a legérzékenyebbek. A házi por egyik összetevője a poratka, mely zárt térben nagy koncentrációban könnyen képes szaporodásra.

Az allergének könnyedén megtelepednek ágyneműkben, textíliákban, ruhákban vagy akár szőnyegekben. A házi por folyamatosan képes belekeveredni a levegőbe a légmozgás hatására.

Ózonos eljárásunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan eltávolítjuk az allergéneket otthonából, hiszen az ózon az egyik legerősebb oxidáló és sterilizáló anyag, ami akár 3000-szer hatékonyabban képes a fertőtlenítésére, mint a klór. Ha bármiféle mikroorgazmussal, baktériummal, alergénnel, vírussal kapcsolatba kerül egyszerűen képes a káros összetevők megsemmisítésére. Az oxidálási folyamat rendkívül eredményes, hiszen a mikróorgazmusok nem képesek immunitást felépíteni, ellentétben a boltokban kapható vegyszerekkel.

Allergének az otthonunkban! Vigyázzunk velük!
Immunrendszerünk nagyon könnyen legyengül az allergének elszaporodásának következtében, hiszen bárhol le tudnak telepedni ők. Legyen a cél egy tiszta, allergén mentes otthoni környezet kialakítása.

Ne kérjen ajánlatot, tegyen ön egy ajánlatot.

Írja meg, mikor, hol, mit, mekkora területen kellene fertőtleníteni.

Szinte azonnal válaszolunk, hogy elfogadjuk-e az ön ajánlatát, és ezután megbeszéljük a részleteket.

 

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.