Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Bactakleen herbál antibakteriális rendszer
A világ első gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszere, amely nem toxikus, bizonyítottan elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9% -át a levegőben és a levegővel érintkező felületeken.
A Bactakleen UltraMist Herbal egy természetes, növényi anyagokat tartalmazó, teljes antibakteriális kezelést nyújtó technológia.
A ködfátyolos fertőtlenítő berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkópos “nano méretű” tisztító részecskét tartalmaz és elér minden nem fedett felületet.
Ózonos kezeléssel együtt is kérhető, így hatása100%-os.
Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar
Miért van szükség fertőtleniteni?
A baktériumokkal és a gombákkal valamennyi háztartásban fel kell venni a harcot, vannak azonban olyan esetek, amikor erre a szokásosnál is jobban kell figyelni. Azok a kórokozók ugyanis, amelyekkel egy egészséges felnőtt szervezet könnyedén elbánik, egy beteg, idős emberre, vagy egy csecsemőre nagy veszélyt jelenthetnek.
 
Ha kisbabánk van, körültekintőnek kell lennünk, hiszen egyfelől az átlagosnál alaposabban kell fertőtlenítenünk a környezetét, viszont ügyelnünk kell arra, nehogy a tisztítószer a szervezetébe kerüljön, ez nem vonatkozik a Bactacleenre, mert az teljesen ártalmatlan. Ha a kisgyerek már mászik, ezeket a szereket olyan helyen tároljuk, ahol nem érheti el, nem férhet hozzá!
 
De akkor is fokozottan kell fertőtlenítenünk, ha nagyon idős családtaggal élünk együtt. Ugyanez vonatkozik a krónikus betegséggel küzdőkre is, akiknek szervezete kevésbé ellenálló.
5 tévhit a fertőtlenitő VEGYSZEREKRŐL!

1. A baktériumokat bármilyen tisztítószerrel könnyedén elpusztíthatjuk. Ez nem igaz, mert a baktériumok rendkívül ellenállóak, és csak hatékony fertőtlenítőszerrel szabadulhatunk meg tőlük.
2. Az erős szagú fertőtlenítőszerek hatékonyabbak. Ez is tévhit: az illatnak nincs köze a szer csíraölő képességéhez.
3. A kétszeres sűrűségű fertőtlenítőszer kétszer hatékonyabb. Az igazság az, hogy minden fertőtlenítőszer a csomagoláson feltüntetett hígításban a leghatékonyabb. Ha többet használunk belőle, az pazarlás, a felületen megtapadó felesleg pedig csúnya, ragacsos foltokat képezhet.
4. A hatóidő csak tájékoztató jellegű. A megfelelő hatékonyság csak akkor érhető el, ha betartjuk a csomagoláson feltüntetett hatóidőt.
5. Az általános tisztítószerből és fertőtlenítőszerből készült keverék egyszerre tisztít és fertőtlenít. Ez súlyos tévhit, mert nem csak a két szer hatékonyságát csökkentjük ily módon, hanem veszélybe is sodorhatjuk magunkat a kialakuló vegyi reakciók miatt. Ne kísérletezzünk!

Miért van szükség Bactakleen fertőtlenítésre?

Otthonunk tisztán tartása nem csak azért fontos, mert egy tiszta, rendezett környezetben jobban érezzük magunkat, hanem egészségünk megóvása szempontjából is alapvető. Különösen, ha kisbabával, vagy idős, beteg emberrel élünk együtt.

A Bactakleen egy jó megelőző program a beltéri levegő minőségének javítására, valamint az érintkező felületek baktériumoktól és gomba spóráktól való mentesítésére. Életkörnyezetünk szennyezettebb, mint amit szabad szemmel latunk, és az emberek több mint 60% -a betegszik meg a levegőben levő baktériumok és vírusok miatt, a többi pedig a szennyezett felületek érintése miatt.

A Bactakleen használatával, ön és családja nyugodtan élvezheti, hogy friss, egészségesebb környezetben él, alszik, dolgozik, és utazik!

Maradnak nyomok a Bactakleen antibakteriális kezelés után?

A kezelés befejezése után marad a tiszta és friss környezet, amely 99,9% -ban baktériumoktól és gombáktól mentes. A bevonat néhány perc alatt megszárad és öntisztító. A kezelések szinergiája nem hagy semmilyen maradékot vagy ragacsos érzést.

A Bactakleen antibakteriális kezelés illatos?

A Bactakleen porlasztási kezelés befejezése után a helyiségben vagy az autóban enyhe fenyőillat lesz. Valójában a kellemetlen szagok, például a dohányból és az élelmiszerekből, el fognak tűnni, mivel a permet lebontja a helyiségben található szennyező anyagokat és illékony szerves vegyületeket (VOC-k), beleértve a formaldehideket, kénsavat, etilént és ammóniát. A fertőtlenítő köd eltávolítja a szerves anyagok okozta szagokat és még az irritáló tisztítószereket is.

Meddig tart a kezelés hatása? Milyen gyakran kell megismételni a kezelést?

Az első teljes kezelés után azt javasoljuk, hogy az otthonokban háromhavonta ismételjük meg a Bactakleen antibakteriális fertőtlenítést. Autók esetében a gázosítási folyamatnak legalább tavasszal és ősszel, a klíma használat megkezdése előtt meg kell ismétlődnie.

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.