Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Gépjármű fertőtlenítése

Buszok, személyszállító járművek ózonos fertőtlenítése

Processed with VSCO with  preset

 

Amennyiben a gépjárműben korábban kellemetlen dohányfüst szag volt, úgy az is teljesen megszűnik, nincs szükség tovább illatosítóra. Az ózonos tisztítás során a nagy koncentrációban keletkező ózon behatol a klíma berendezés minden eldugott résébe és elpusztít minden, vele kapcsolatba kerülő molekulát.

Buszok, személyszállító járművek ózonos
fertőtlenítő és szagtalanító kezelése

A légiós betegséget a Legionella családba tartozó baktériumok okozzák. A kórokozó megél a szabad vizekben, terjedését a nem helyesen és időben karbantartott légkondicionáló berendezések segítik elő és terjesztik. A személyszállító gépjárművek klíma berendezését célszerű ezért évente legalább egy alkalommal kifertőtleníti, hogy az utastérbe visszakeringtetett levegő tiszta, baktériummentes legyen.

Nem szabad elfelejteni, hogy a baktériumok, vírusok, gombák, a legellenállóbb kórokozók, a legagresszívabb vegyszerek, és mérgek ellen is képesek immunitást kialakítani, és a legtöbb haláleset, és betegség kialakulásában szerepet játszanak.

A nem megfelelő fertőtlenítés, legyen az egy házilagos klímatisztítás, vagy egy szakszerűtlen penészmentesítés, csak egy hamis biztonságérzetet ad, de utána pont a legellenállóbb kórokozók maradnak életben.