Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Fertőzés mentesítés

Légiós betegség

 “

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar

Ha lakásodban klímaberendezés van, különösen fontos, hogy azt megfelelően karbantartsd. A légkondicionálóban olyan kórokozó is megtelepedhet, mely szélsőséges esetben halált okozhat. A Legionella baktérium a légkondicionáló hűtővizében szaporodik el, ha azt nem tisztítod előírásszerűen. A mikroorganizmus atípusos tüdőgyulladáshoz vezethet – a betegség évente 20 ember halálát okozza hazánkban.

Tünetei
Köhögés.
Magas láz.
Mellkasi fájdalom.
Influenzaszerű tünetek.
A Legionella baktérium által okozott betegségnek van enyhébb változata, ami csak influenzaszerű tünetekkel jár. Lehet, hogy te is átestél már ilyen fertőzésen, hiszen az esetek többségében ki sem vizsgálják, mi okozza a bajt. Komoly veszélyt az jelent, ha nem múlik a betegség, sőt, légzéssel kapcsolatos problémák is felmerülnek. A magas láz, a hidegrázás, a nehéz, fájó légzés mind a baktérium okozta gyulladás tünetei. Egészséges szervezetnél antibiotikum-kúrával sikeresen gyógyítják a légiós betegséget

A kórképet azért hívják légiós betegségnek, mert az Egyesült Államokban a koreai háborúban járt veteránok 1976-os, philadelphiai találkozóján lépett fel először robbanásszerűen, egy légkondicionált szállóban. A betegséget e tömeges tüdőgyulladás észlelésekor fedezték fel. Hűtőtornyokkal összefüggő járványok azóta is rendszeresen jelentkeznek.

                                        Árlistámat itt találja.                                         
Hívjon, hogy meg ne bánja.....
Épületek és autók fertőtlenítése Ózonnal, és Bactakleen-.nel

Autó fertőtlenítés egy parkolóban, vagy udvaron az Ön által megjelölt helyen!

 

 

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.