Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Fertőzés mentesítés

Ózon: Ajándék az anyatermészettől gyermekeinknek.

Ózon ajándék

 

 

 

 

 

Ózon: Ajándék az anyatermészettől gyermekeinknek.

Az ózon vagy másnéven aktivált oxigén valószínűleg a leginkább félreértett elem a levegőben, amelyet belélegzünk. Mint szeretett, és mint a gyűlölt ózon, hordozta már a mérgező gáz és a modern orvosi csodaszer címkét. Egyrészről azt mondják nekünk, hogy káros és képes a tüdőnket károsítani. Másrészt azt találtuk, hogy ez a legjobb természetes tisztító elem az ember okozta szennyező anyagok kezelésére. Tehát hogyan befolyásolja az ózon gyermekeink és szeretteink egészségét?

 

 

Csukja be egy pillanatra a szemét, és gondolja át, mennyire friss a levegő illata egy kiadós vihar után. Sétált már az erdőben, és gondolkodott már azon: „Hogyan lehet olyan friss szag, ha penészgombát látok a fák minden részén? Ezekre a kérdésekre a válasz az, hogy az anyatermészet ózont termel.

Az ózon nem más, mint három egymással összekapcsolt oxigénmolekula. Valójában az O1 + O1 + O1 = O3, és a természet ezt előállítja a penész, az ipari szennyező anyagok, az aeroszolok, a peszticidek, a baktériumok, a gombák és a vírusok elleni küzdelem érdekében. Szóval hogyan történik ez? A levegő, amelyet belélegzünk, körülbelül 80% nitrogént és 20% oxigént tartalmaz. A levegőnkben lévő oxigén „aktiválódik” vagy ózonizálódik, amikor felmegy a légkörbe, és a nap fotokémiai energiája bombázza UV-sugarak formájában. Az UV-energia O2-t O3-ra (ózonra) változtatja, majd visszajuttatja azt a lélegző környezetünkbe, amelynek egyetlen célja az, hogy az extra O1-molekulát fehasználja a levegőszennyező anyagok oxidálására. Ezáltal lélegző O2 marad a környezetben, hogy újra és újra folytathassa a ciklust. A természet hatékonyabb, mint bármi más!!

 

Az „oxidáció” kifejezés egyszerűen azt jelenti, hogy ég, anélkül, hogy fényt vagy hőt bocsátana ki. Az oxidáció oka olyan hatékony eszköz a baktériumok és az alacsonyabb élettartamú organizmusok megölésére, amelyek anaerobok. Ez azt jelenti, hogy nem élhetnek olyan környezetben, ahol aktív oxigén / ózon van jelen.

A beltéri levegőszennyezés a nemzetek egyik legfontosabb környezeti egészségügyi problémája. A tanulmányok azt mutatták, hogy a legtöbb otthonban a veszélyes és mérgező vegyi anyagok koncentrációja a levegőben kétszer-ötször magasabb, mint a szabadban. Melyek az EPA és a független kutatók által kimutatott toxinok közül:

 

– Benzol, új szőnyegen, új drapériákból és kárpitokból

– Ammónia dohányfüstben és tisztítószerekben

– Kloroform festékből, új szőnyegen és kárpitozásban

– Formaldehid lemezből, szekrényekből, forgácslapból és tapétából

– Kén-dioxid, cianid és szénmonoxid dohányfüstből

– Triklór-etilén festékekből és tisztítószerekből

– Kályhák és kemencék nitrogén-dioxidja

– Növények és fák

pollenjei

– A gomba spórái a nedvességtől és a baktériumoktól – A por atka a porból és a baktériumokból

 

A nemzetközi statisztikák azt mutatják, hogy egy normál felnőtt naponta körülbelül 23.000-szer lélegzik, és napjainak több mint 80% -át bel-térben tölti. Sőt, még aggasztóbb, hogy a gyermekek nagyobb metabolizmusuk miatt érzékenyebbek a toxikus gőzökre. A gyermekek a testmérethez képest kétszer annyi oxigént és toxinokat lélegeznek be, mint a felnőttek. Aktívabbak, ami növeli légzési sebességüket, és közelebb játszanak a talajhoz, ahol a nehezebb szennyező anyagok letelepednek.

Miért van az, hogy oly sok ember rossz szemmel néz az ózonra? Többnyire,

mert az ózon a szmog szinonimája, ha a sajtóban és a médiában jelenik meg. A szmog leginkább irritáló alkotóelemei a személygépkocsik szénhidrogénmolekulái, az ipar kén- és nitrogénvegyületei, valamint a különféle forrásokból származó füstszennyezők. A média megpróbál becsapni minket, de kijelenthetjük, hogy a H + N + S nem egyenlő az O3-mal.

Végül: mit jelent a jövő a szülők számára az állandó küzdelemben azért, hogy gyermekeink egészségesek maradjanak? Az ózon sokféle módon felhasználható életünk és gyermekeink életének javítására. Az ózont inkább használjuk víz kezelésére, mint a klórt, és ma világszerte több ezer víztisztító létesítmény működik. A világ legnagyobbja a közelmúltban épült Los Angeles-ben. Az európai orvosok és elismert egyetemi kutatók kijelentették, hogy az ózon felhasználásával az emberekben, állatokban és a vérkészletekben elhárítják az AIDS-et, mellékhatások nélkül. A házi ózontisztítók veszélyeiről már írtam, de otthon is kaphat segítséget a baktériumok, gombák, penész, és e-coli megölésében, hogy otthonuk biztonságos menedék legyen gyermekeik számára. Segítségemmel magas dózisú ózont juttatunk a repedésekbe, szőnyegekbe, drapériákba, bútorokba ágyak alá, szekrényekbe, munkalapok felületeire és más olyan helyekre, ahol a normál légáram minimális és oxidálja az összes szagot és kémiai melléktermékeket, melyeket gyermekeinkkel naponta belélegzünk.