Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Fertőzés mentesítés

Ózonos fertőtlenítés a klíma berendezés szétszerelése nélkül

auto-fertotlenites_ozonnal

Az autók belterében megtelepedő kórokozó vírusoknak és baktériumoknak két fő eredete van:
– A külső levegőből megtelepedő vírusok-baktériumok, melyek erős asztma és allergiarohamokat okozhatnak. Ezek nagy számban a levegő beáramló csatornában telepednek meg. A beépített pollen szűrő ezekre nem nyújt teljes védelmet.

A levegő keringtetésekor az utastérbe kerülnek ezek a káros anyagok és belélegzésükkel az emberi szervezetbe jutnak. Ez allergiához, nyálkahártya irritációhoz egészség károsodáshoz vezethet. Az ózonos fertőtlenítéssel a klíma berendezés szétszerelése nélkül, gyorsan, vegyszermentesen, környezetbarát módon történik a tisztítás
– A másik az autóban  fogyasztott élelmiszerek maradékain megtelepedő penészgombák-baktériumok, kisállatok elhullott szőre testnedve melyek különösen a gyerekeket alacsony immunszinttel rendelkező személyeket veszélyeztetnek gyulladásos eredetű betegségekkel.

Az ózonos fertőtlenítő eljárás az illatosítókkal ellentétben nem csak elfedi, hanem véglegesen megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben, a ülésszövetekben szőnyegekben és a szellőző rendszerben. (pl. dohányszag,, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).

Eldugúlt a lefolyója? Vagy fertőtlenítés a célja?

Szag és penész kínozza? Ózonszaki megoldja!

                                        Árlistámat itt találja. 
Hívjon, hogy meg ne bánja.....
Épületek és autók fertőtlenítése Ózonnal.
Jelenleg Budapesten és Pest-megyében.
Autó fertőtlenítés egy parkolóban, vagy udvaron az Ön által megjelölt helyen!