Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
Penészmentesítés ózonnal

Penészmentesítés ózonnal

fertotlenites_ozonnal

A penésszel vigyázni kell!

Sokan felelőtlenül figyelmen kívül hagyják a penészfoltokat, dohos szagokat és nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy a penész egy élő szervezet, mely folyamatosan terjed otthonunkban.

Légfrissítőkkel, penész eltávolító szerekkel nem tudjuk az alap problematikáját, a penészspórák szaporodását megállítani.

A fertőtlenítés  ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immúnissá válni vele szemben, nem úgy, mint a hagyományos vegyszerekkel szemben.

Az ózonkezelés igen hatásos a levegőben és a felületeken lévő spórák elpusztításában is. Nincs vegyszer felhasználás, az eljárás nagyon gyors és a kezelés után a penészszag is megszűnik. Viszont a penész csak elpusztul, de továbbra is látható marad, utólagos eltávolítást igényel.

Az ózonos kezelés során a kezelt helyiséget nagy koncentrációjú ózon gázzal töltjük meg, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Az ózon elpusztítja még a levegőben lévő spórákat is.

Az ózonos tisztítás vegyszer nélkül történik, teljesen környezetbarát.

Az ózon szagtalanító hatása végleges

A nagydózisú ózon technológia megszünteti a szagok forrását, elpusztítja a kórokozókat ezzel higiénikussá varázsolja a környezetet, a levegő tiszta és friss lesz.

Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt.
Ha fertőtlenítés a célja, szag és penész kínozza, Ózonszaki megoldja!                                          Árlistámat itt találja.                                         
Hívjon, hogy meg ne bánja.....
Épületek és autók fertőtlenítése Ózonnal.

Autó fertőtlenítés egy parkolóban, vagy udvaron az Ön álltal megjelölt helyen!

Ne kérjen ajánlatot, tegyen ön egy ajánlatot.

Írja meg, mikor, hol, mit, mekkora területen kellene fertőtleníteni.

Szinte azonnal válaszolunk, hogy elfogadjuk-e az ön ajánlatát, és ezután megbeszéljük a részleteket.

 

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.