Biztonságos, nagyhatékonyságú sterilizálás ózonnal, és Bactakleen-nel.
duguláselhárítás

WC dugulás elhárítása

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a szakemberek találkoznak a WC-k dugulása. Az ilyen típusú dugulásnak rengeteg oka lehet, a legtöbbször előforduló azonban a csőbe nem illő, általában véletlenül odakerülő tárgy jelenléte.
Nem csak a túl nagy mennyiségű WC-papírról lehet itt szó, amely összeállva akadályt képes a csőhajlatban. Számtalanszor megesik, hogy véletlenségből kisebb-nagyobb tárgyak esnek bele a kagylóba, mint például törlőkendők, de vannak, akik nem tudván a potenciális veszélyről, lehúzzák a használt törlőkendőket, pelenkákat, betéteket is. Ezek aztán jó eséllyel a cső egy pontján megrekednek, és máris kész a baj. A WC-papír okozta dugulás általában „megoldja magát”, hiszen az anyag lebomlik, az említett tárgyakkal azonban más a helyzet.
Előfordulhat az is, hogy nem az a hibás – legyen bár a hiba szándékolatlan, nemtörődömségből fakadó – aki használja a WC-t, hanem aki építette. Megesik ugyanis, hogy a csövek kialakítása, dőlésszöge eleve rossz. Így rendszeresen, visszatérő jelleggel alakulhat ki a dugulás. Ez azonban nagyobb bajt is jelent, hiszen az ilyen jellegű problémát csak bontás útján lehet orvosolni, a csövek megfelelő átalakításával.
Ugyanakkor a legtöbb esetben a duguláselhárító szakemberek által gyakran alkalmazott univerzális eszköz, a csőgörény rövid úton képes arra, hogy a problémát megoldja, így megszüntesse a kényelmetlenséget. Amire kiemelten oda kell figyelni, ha a dugulást el akarjuk kerülni, hogy bőséges vízzel öblítő és megfelelően kialakított csőrendszerrel rendelkező WC-t használjunk, és semmiképpen ne dobjunk vagy ejtsünk bele olyan tárgyakat, amelyek dugulást alakíthatnak ki.

Dugulás elhárítás után friss illatot, steril környezetet szeretne vegyszer mentesen? EBBEN IS SEGÍTÜNK!

Ne kérjen ajánlatot, tegyen ön egy ajánlatot.

Írja meg, mikor, hol, mit, mekkora területen kellene fertőtleníteni.

Szinte azonnal válaszolunk, hogy elfogadjuk-e az ön ajánlatát, és ezután megbeszéljük a részleteket.

 

Vigyázzon, hogy helyes email címet ad meg. A leggyakrabban használt email címét adja meg.
Kérjük adja meg melyik városban, illetve kerületben szeretne munkát megrendelni.